Monelle autoharrastajalle on haaveena omistaa, jokin tietty klassikkoauto. Toiselle se on tyylikäs Corvette tai toiselle klassinen Citroen rättikatto malli. Autojen etsiminen ei välttämättä ole helppoa, varsinkaan jos asuu kauempana, jostain keskuksesta. Myö Suomessa autokauppa keskittyy paljon suurten keskusten ympärille ja esimerkiksi Helsingissä on paljon autoliikkeitä ja autojen tuonti keskittyy myös hyvin paljo  Helsingin satamiin. Kerromme, mistä kannattaa lähteä etsimään itselle klassikko autoa Helsingistä. Jos olet majoitusta vailla hyvä paikka on lentokenttähotelli, josta on nopea pääsy kaikkii pääkaupunkiseudun kohteisiin.

Urheiluautoista kiinnostuneelle mielenkiintoinen autokauppa voi olla Sports Car Center. Liikkeen toimipisteitä löytyy monesta Suomen kaupungista mutta pääkaupunkiseudulla näitä on neljä, joten yhden reissun aikana pääsee tutustumaan moniin liikkeisiin ja niiden autovalikoimaan. Sports Car Centerissä on niin Ferrareita kuin myös Porschen eri malleja. Täältä voi löytyä juuri se unelmien automalli.

Helsingistä löytyy myös monia muita liikkeitä. Esimerkiksi Porsche Center Helsinki tarjoaa Porschen mallistoista useita kuten 718, 911, Taycan, Panamera, Macan, Cayenne sekä uudet sähkö ja hybridi mallistot. Liikkeestä löytyy myös vaihtoautoja, joissa on useita klassikko malleja ja siellä voi tehdä todellisia löytöjä.

Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla on myös paljon muita liikkeitä ja mahdollisuuksia löytää itselle hieno urheiluauto. Vaihtoehtona voi myös olla lähteä itämeren toiselle puolelle Viroon, tutustumaan naapurimaan valikoimaan. Virossa on hyvä autovalikoima ja paljon tuontiautoja muualta Euroopasta. Tallinnan autokaupoista voi löytyä klassikoita tai urheiluautoja monista eri liikkeistä. Virosta auton tuominen on myös hyvin helppoa ja kaikki auton rekisteröintiin ja verotukseen liittyvät toimenpiteet voi tehdä sähköisesti. Lisäksi Virossa on todella hyvä autorekisteri palvelu, josta voi auton rekisteritiedoilla nähdä ilmaiseksi koko auton historia niin katsastukset kuin käyttöönottovuosi ja mahdolliset vahingot.