Uutta autoa ostaessa on monia asioita mietittäväksi: auton luotettavuus, ohjattavuus, tehot, turvallisuus, ekologisuus ja polttoaineen kulutus. On siis hassua ajatella, että joku valitsisi autonsa pääasiassa auton tyylin perusteella. Auton valinta kuvastaa omistajansa persoonaa samaan tapaan kuin hänen käyttämänsä vaatteetkin. Seikkailunhaluinen ostaja tuskin ostaa perusperheautoa, vaan hän innostuu ennemmin sportti- tai maastomallista. Lopulta tyylikkyys niin kuin kauneuskin on sanonnan mukaisesti katsojan silmissä. Alle on listattu muutamia yleisesti tyylikkäiksi arvosteltuja autoja viime vuosilta.

Lucra LC470

Monet pitävät 60-lukua moottoriurheilun kulta-aikana ja räväkkä Lucra LC470 kunnioittaa sen ajan kilpa-autoja ulkonäöllään, piilottaen sisälleen kuitenkin nykyaikaiset mekaniikat ja koneistot. Autossa on vahva AMG V8s -moottori yhdistettynä kevyisiin hiilikuitu- ja alumiinirakenteisiin – yhdistelmä, joka takaa komeat äänet ja huumaavat vauhdit. Lucra LC470 pystyy kiihdyttämään nollasta 96:een kilometriin tunnissa 2,5 sekunnissa ja sen huippunopeus on päätä huimaava 322 km/h.

Aston Martin Vanquish

Aston Martinit tunnetaan yksinä kauneimmista ajoneuvoista mitä markkinoilta löytyy. Jotkut kokevat, että niiden kehityksestä on puuttunut viime vuosina mielikuvitusta ja nykyaikaisuutta, mutta tämän päivän mallit alkavat olla jo aivan omaa luokkaansa. Aston Martin Vanquish on yksi herkullisimmista malleista merkin autovalikoimissa. Malli on saanut erityisiä kehuja sen sisustuksesta, joka on automarkkinoiden parhaimmistoa.

Fiat 500

Harvalle tulee Fiateista ensimmäisenä mieleen sana ”tyylikäs”, mutta Fiat 500:n tapauksessa tämä on täyttä totta. Tämä pieni italialainen auto muovautuu ostajan toiveiden mukaan, eikä pelkästään värivaihtoehtojensa puolesta. Saatavilla on muun muassa normaalia hieman aggressiivisempi Abarth-malli ja astetta laadukkaammat erikoismallit Gucci ja GQ. Pienen kokonsa vuoksi Fiat 500 on erinomainen auto kaupunkikäyttöön, sillä se taipuu helposti pienillekin kaduille ja ahtaisiin parkkiruutuihin.

Maserati GranTurismo

Tämä auto ei ole siunattu pelkästään komealla nimellä, sillä se on eksoottinen olematta kuitenkaan liian ylilyövä. Sen ajo-ominaisuudet ovat erinomaiset, mutta hinta saattaa olla joillekin liikaa, vaikka toisaalta autoa ei ehkä pidetä liian pröystäilevänä rikkaissa piireissä. Kaikista markkinoilla olevista italialaisista autoista Maserati GranTurismo edustaa ehkä parhaiten italialaisen auton valmistuksen parhaita puolia.