Taukonurkka autotallissa auttaa virkistymään harrastuksen yhteydessä

Autotalleissa on harvemmin mitään mahdollisuutta viettää aikaa ja virkistyä, mutta varsinkin konkariharrastajalle on itsestäänselvää, että myös autotallissa on oltava mahdollisuus viettää taukoja. Moni onkin rakentanut autotalliinsa pienen nurkkauksen, jossa voi huoletta viettää aikaa ja rentoutua. Pieni jääkaappi, OBH Nordica kahvinkeitin, mikro ja vähän astioita on hyvä varustetaso tauon pitämiseksi. Jääkaapissa voi säilyttää esimerkiksi maitoa ja pieniä välipaloja, jotta pienen nälän iskiessä välipala on lähellä. 

Autot ovat elämäntapa

Autot ovat monelle elämäntapa ja niistä pidetään huolta, kuin omasta lapsesta. Siksi onkin luontaista että on mahdollisuus viettää aikaa ja rentoutua niiden ääressä muulloinkin, kuin pelkästään niiden kanssa korjaillessa ja rakennellessa. Taukonurkan rakentaminen tai järjestäminen onkin loistava tapa ”miesluolan”, eli ikioman harrastetilan rakentamisessa. 

Hyvät välineet, kuten Fiskars sakset auttavat myös tarvittaessa esimerkiksi pakkausten avaamisessa, tussit erilaisten osien merkitsemisessä ja rätit ja liinat osien puhdistamisessa. Jos on mahdollista järjestää vesipiste autotalliin, se kannattaakin järjestää, koska silloin putsaaminen ja siivoaminen on helpompaa, sekä esimerkiksi juuri kahvia varten on mahdollista saada helpommin keitettyä vettä.

Panosta musiikkiin

Musiikin kuuntelu on aina mukavaa ja varsinkin tilassa, jossa viettää paljon aikaa, on mukavaa, jos äänentoisto on kunnossa. Musiikki auttaa keskittymään ja jaksamaan myös yksitoikkoisten askareiden äärellä ja musiikki antaa voimaa jatkaa pitkienkin projektien kanssa. Kannattaakin harkita hetken millaiset kaiuttimet ja musiikkilaitteet ovat parhaimmat juuri sinun autotalliin, jotta musiikki kuuluu selkeästi ja tasaisesti, mutta silti niin, että kuulet kaiken tarvittavan musiikin seasta. Kun musiikki kuuluu hyvin, on siitä paljon iloa varsinkin, kun yksin puuhailee autojen kanssa, saaden erilaisia kunnostusprojekteja valmiiksi.